Nieuws - SCW'23

Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief september

19 september 18:30  Problemen met importeren ledenadministratie Sportlink/KNVB Al eerder zijn de leden geïnformeerd over de problemen die ontstaan zijn bij het importeren van de ledenadministraties van de 3 oude verenigingen. Na intensief overleg en vaak meerdere keren dagelijks telefonisch overleg met de KNVB en Sportlink zijn er ondertussen vorderingen. Met dank aan de vrijwilligers van de Ledenadministratie en Communicatie/Sociale media voor hun niet aflatende energie en doorzettingsvermogen. meer »


Vrijwilligers voor de zaterdag!!

16 september 8:00  Wie wil op zaterdag zijn steentje bijdragen aan wedstrijd gerelateerde zaken? Hieronder vind je de verschillende functies. Voor meer info of aanmelden mail naar: wedstrijdsecretaris@scw23.nl (Rik Kerkhof) meer »


Nieuwe bewegwijzering

15 september 10:15  Vrijwilligers zijn druk bezig geweest met nieuwe bewegwijzering, zodat onze leden en gasten alles goed kunnen vinden. De bebording is te vinden op en rond het sportpark Wilhelmina.meer »


Update je foto op je spelerspas!

9 september 9:00  Heb jij nog geen recente foto van jezelf op de spelerspas staan? Doe dit dan zo snel mogelijk. Wist je namelijk dat een scheidsrechter het moeten kunnen beoordelen of jij het wel echt bent, kan hij/zij dat niet kan het zomaar zijn dat je niet mag voetballen. Doe dit daarom zo snel mogelijk, het kan uiterlijk tot en met 31 oktober.meer »


In memoriam Peter (Piet) Flipsen

4 september 14:15  Hoe bizar, onverwachts en kwetsbaar kan het leven soms zijn …….. Afgelopen zaterdag draaide Piet vol enthousiasme zijn bardienst en zondagmorgen bereikte ons het bericht dat Piet aan een hartstilstand is overleden. Piet was net begonnen als vrijwilliger bij onze fusievereniging als lid van de kantinecommissie. Piet was degene die de inkoop en bestellingen voor de kantine zou gaan verzorgen, iets dat hij bij voetbalvereniging RVW tot aan fusie ook deed. Hij had een zeer waardevolle bijdrage aan de toekomst van SCW’23 kunnen bieden, helaas zal dit niet meer het geval zijn. Piet is een telg uit de Renkumse Flipsen familie. Hij is vrijwel zijn hele leven lid van RVW geweest. Hij werd lid op 1-6-1967. Hij heeft zijn hele voetbalcarrière voor RVW gespeeld. Als Piet iemand door de benen kon spelen was voor hem de wedstrijd al geslaagd. Naast voetballen was hij ook gevreesd bij het klaverjassen. Naast zijn sportieve inbreng was Piet ook een groot vrijwilliger voor RVW, die je overal voor kon en mocht vragen. Bij grote evenementen was de keuken zijn domein. Piet was een groot fan van de Rolling Stones, waarvan hij regelmatig concerten bezocht. Piet was een echt familiemens. Hij was een zeer geliefd echtgenoot, vader, schoonvader, broer en opa. Hoe groot moet dit onverwachtse verlies zijn? Wij wensen Monique, Wieke, Sanne, kleinkinderen en verdere familieleden heel veel sterkte met het verwerken van dit intense en onverwachte verlies. Namens de leden en het overgangsbestuur van SCW’23, Koen Beenen Voorzittermeer »


BELANGRIJKE MEDEDELING!!

2 september 18:00  Beste leden, Zoals jullie weten hebben wij als vereniging veel last van de problemen die de KNVB heeft na de samenvoeging van de ledenadministraties van de 3 oude verenigingen. Ze zijn druk bezig om de verschillende problemen op te lossen. Eén van die problemen is het verloren gaan van verschillende gegevens van onze leden, waaronder de bankrekeningnummers. Daarom ontvangen enkele leden, in de aankomende dagen, een mail van onze ledenadministratie (ledenadministratie@scw23.nl) met het verzoek om het bankrekeningnummer zo spoedig mogelijk door te geven. Dit is een vooraankondiging zodat jullie op de hoogte zijn. Houd je spam inbox ook in de gaten want het kan zijn dat de mail hierin binnenkomt. We hopen voor je begrip! Met vriendelijke groet, Het overgangsbestuur.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!